lørdag den 27. januar 2018

SEM

Tekstforfatning


Vil du være bedre til at skrive tekst og webteksts? Med tekstforfatning forstås den måde du skriver tekst til dine læsere i det online medie. Vi har i denne kategorie samlet de events, der handler om tekstforfatning. Du kan med andre ord finde alt lige fra tekstforfatning kurser til foredrag, workshops og konferencer med tekstforfatning som emne.

Markedsføring i sociale medier

Det kan være svært at håndtere sociale medier og markedsføring i sociale medier som Facebook, Twitter, Google+ m.fl. På denne side kan du blive inspireret til at finde begivenheder inden for sociale medier. Vil du derfor være bedre til at håndtere de sociale medier og bruge det mere aktivt i din markedsføring kan du finde det event der matcher dine behov. Uanset om du har brug for et specifikt kursus i sociale medier eller bare gerne vil inspireres og møde nye mennesker til et kortere oplæg og foredrag om de sociale medier.

præsentationsteknik

At præsentere sig selv og sit projekt på den rigtige måde er utrolig vigtigt. Med den rette præsentationsteknik får du personlig gennemslagskræft og kan få solgt dig selv og dit projekt langt bedre i virksomheden. Her på Marketingevents får du overblik over alt lige fra events i præsentationstekniks til hele præsentationsteknik kurser.

Bliv bedre til præsentationsteknik

Vil du være bedre til at præsentere så er begivenheder som foredrag, konferencer og kurser gode måder at lære nye præsentationsteknikker på. Det er ofte inspirerende at møde andre mennesker med de samme udfordringer som dig, der også ønsker at blive bedre til præsentationsteknik. Ligeledes er det inspirerende at få ny viden og og nye teknikker inden for præsentation, som man kan tage med hjem i bagagen og blive bedre til at sælge sig selv og sine projekter. Netop den inspiration du får fra en oplægs- eller foredragsholder kan du kun få ved at se dem selv til en begivenhed. Netop derfor er det så vigtigt, at du kommer ud til events i præsentationsteknik – uanset om det er et kursus, et foredrag eller en hel konference.

Kommunikation

Vil du være bedre til at kommunikere eller arbejder du med kommunikation professionelt, så guider marketingevents dig i denne event kategori dig videre til kurser, foredrag, konferencer og andet med kommunikation som emne. Kommunikation kan handle om alt lige fra kommunikation i de sociale medier til kommunikation i nyhedsbreve og til foredrag. Vil du være bedre til kommunikation er det således en mange facetteret opgave og her kan både kurser, foredrag og andet være en effektiv måde at få inspiration og viden på.

Bliv bedre til kommunikation igennem læring

Uanset hvad dit formål med din nuværende kommunikation er så kan du blive bedre. Arbejder du eksempelvis med webtekst i din kommunikation giver det god mening at lære mere om hvordan du skriver bedste til nettet og kommunikere med din brugere skarpt og præcist. Ud over at du igennem begivenheder vil kunne blive mere skarp på din kommunikation igennem de oplæg og foredrag der kan være, så vil du også udvide dit netværk samt komme til at møde de interessante kommunikations eksperter ude til selve eventsene. Derfor kan det være utrolig værdifuldt at bruge tid og energi på de rette kommunikation events.

Wordpress

Wordpress er verdens mest populære CMS. Det er open source og derfor meget billigt at bygge hjemmesider i. Dette gør det dog ikke let at bygge hjemmesider i Wordpress og derfor er der også en række muligheder for at blive bedre. Her på Marketingevents har vi i denne kategori samlet en oversigt over Wordpress kurser, events, konferencer og begivenheder. På den måde kan du finde de events der har noget med Wordpress at gøre.

Bliv bedre til Wordpress

Vil du være bedre til at lave Wordpress hjemmesider kan du tage på et kursus i Wordpress. der findes en række forskellige Wordpress kurser, der rammer det niveau du er på. Så uanset om du er helt grøn og skal oprette din første hjemmeside i Wordpress eller har adskillige installationer, hjemmesider og blogs bag dig så kan du finde et kursus der matcher dit behov. Ud over rene kurser i Wordpress kan du i kategorien også finde events og begivenheder inden for Wordpress plugins og programmering. Det er først når du begynder at bruge de utallige Wordpress plugins, at værdien af open source kommer til udtryk.

Lav din egen hjemmeside

Vil du lære at lave di negen hjemmeside kan du her på Marketingevents få et overblik over de kurser og events der er inden for det at lave hjemmesider. Her i kategorien finder du events både inden for CMS og kodning. Der vil således være begivenheder om hvordan dulaver din egen hjemmeside i alt lige fra Wordpress og Drupal til Sitecore og Magento. Vi forsøger således at give dig overblik over hvor du kan gå hen for at lære at lave hjemmesider selv.

konverteringsoptimering

På denne side samler vi de begivenheder hvad en det er foredrag, kurser eller konferencer inden for området konverteringsoptimering. På den måde kan du finde de begivenheder, der kan gøre dig mere skarp på, hvordan du optimerer dit website imod en bedre konverteringsrate igennem splittests, brugertests og optimeringer heraf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar