lørdag den 27. januar 2018

Find marketing kurser, foredrag og konferencer

Find marketing kurser, foredrag og konferencer

Marketingevents er en online portal for foredrag, events, konferencer og kurser inden for marketing. Det er her du kan skabe dig overblikket inden du vælge imellem de  mange spændende og tilbud inden for marketing. Kort sagt bestræber vi os på at du kan finde alle begivenheder inden for marketing online samt herefter at finde og bestille den begivenhed, der matcher dig og dig behov.
Viden

Marketing kan være komplekst, og viden inden for marketing, uanset om det er webdesign eller webtekst, bliver til stadighed mere kompliceret. På marketing kurser og lignende kan du netop øge din viden inden for et område og få større succes med din markedsføring.
Motivation

Når du arbejder på et projekt, hvad end det er for dig selv eller på din arbejdsplads, så er motivation absolut essentielt for at levere et godt resultat. Når du tager til marketing events vil du opleve, at du føler dig motiveret og fyldt med ny energi.

Netværk

Dit netværk og personlige bekendtskaber kan være vigtige døråbnere senere i karieren. Der er stor forskel på at have en person i sit netværk virtuelt i forhold til i virkeligheden. På marketing events vil du møde nye mennesker og dermed skabe nyt og vigtigt netværk.

Inspiration

Inspiration til den næste kampagne eller de næste tiltag kan være svært at få. Tager du til events som
eksempelvis konferencer vil du dog opleve at inspirationen vælter ind over dig. Dette skyldes anderledes verdensbilleder, ny viden og præsentationen af interessante marketing cases.

Vil du være skarpere på marketing?

Marketing bliver en stadig vigtigere del af det at have succes uanset om det er større succes med arbejdet, med virksomheden eller med  hobbyprojektet. For at få succes skal du være skarp på marketing, og en af de absolut bedste muligheder for dette er ved at tage til foredrag, på kurser, til konferencer og andre begivenheder. Sådanne events kan give inspiration, motivation og helt ny viden.

Vælg og vrag

På Marketingevents kan du finde lige præcis de events, der kan gøre dig skarp på markedsføring. Nogen koster penge imens andre er gratis ligesom nogle varer flere dage mens nogen varer få timer. Uanset hvordan du vil gøre dig skarpere inden for marketing, så kan du finde det på Marketingevents. Vi samarbejder nemlig med en række udbydere af alt lige fra kurser og foredrag til events og konferencer. Sammen med disse skaber vi en portal med så mange forskellige events inden for marketing som muligt. Alt sammen er samlet et sted!

Opdag oversete begivenheder

Når du skal skabe dig et overblik over, hvor du skal gå hen for at få viden omkring marketing, så er du ikke længere i tvivl. På Marketingevents får du let overblikket over markedet og mulighederne,og du kan melde dig på lige præcis de begivenheder, der matcher dig og dine behov for viden. På den måde kan du holde dig helt skarp de seneste marketing tendenser ved at tage på kurser, til foredrag etc.

Vil du have flere deltagere?

Er du arrangør, taler eller ønsker du at starte et en begivenhed op? Så ved du hvor vigtigt det er at få besøgende. Hvis du tager imod betaling er  antallet af besøgende den afgørende faktor for succesen. Markedsføring af begivenheder og events inden for marketing er derfor absolut vigtigt for din succes.
Marketingevents gør det muligt for dig som arrangør at få login og herefter oprette events og begivenheder ganske enkelt og simpelt. På den måde kan potentielle besøgende finde frem til dine arrangementer samt blive inspireret til at vælge dig frem for andre muligheder.

Hvis du vil gøre markedsføringen af dine events lettere, så skal du oprette dem på marketingevents. Du får helt gratis mulighed for at eksponere begivenheder overfor sidens besøgende. Du får din egen side om din begivenhed hvorfra de besøgende kan klikke sig over på dit website og bestille billet. Hvis arrangementet er gratis behøver du slet ikke din egen side – i så fald kan du nøjes med at oprette begivenheden her på marketingevents og i gennem siden markedsføre eventet.

Få begivenheden ud over rampen

Det er svært at få tilstrækkeligt med besøgende til kurser, foredrag og andet. Derfor har du på marketingevents.dk mulighed for at gøre en ekstra indsats for at få flere tilmeldinger til din begivenhed.

Bedre placeringer i Google

Når du opretter begivenheder på marketingevents vil der være links og henvisninger over til din side. Du får med andre ord et link ud af din tilmelding, hvilket vil give dit kursus bedre placeringer i Google og dermed igen flere besøgende til dit kursus, foredrag eller hvilken begivenhed du nu afholder.

Det er helt gratis at tilmelde begivenheder til marketingevents. Har du et arrangement du vil reklamere og markedsføre får du et login, hvorefter du kvit og frit kan tilmelde begivenheder. En redaktør vil se din tilmelding og oprettelse igennem inden begivenheden bliver offentliggjort – alt sammen gratis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar