lørdag den 27. januar 2018

SEO events

SEO events – Oversigt over kurser, foredrag og konferencer i SEO

På Marketingevents har vi samlet et overblik der guider dig videre til kurser, foredrag og events med SEO som emne. SEO handler i bund og grund om at skabe øget salg ved at få bedre placeringer i Google. Et SEO kursus giver dig på de introducerende niveauer et overblik over hvordan Google virker, så du kan begynde at optimere dit website. Der findes også adskillige SEO kurser på mere avancerede niveauer, hvor du lærer at lave dybdegående linkanalyser, søgeordsanalyser, tekniske SEO analyser og analyser af dit indhold og tekst. Vi har i kursuskalenderen samlet de begivenheder der har noget med SEO og søgemaskineoptimering, hvilket giver dig det fulde overblik over dine muligheder.


Bliv bedre til SEO med uddannelse

Vil du blive skarpere til at lave søgemaskineoptimering uanset om det er hvordan de helt konkret fungerer eller om det er hvordan kan optimere indhold, teknik eller autoritet til højere placeringer i Google. Det er ofte ikke alt der bliver skrevet i artikler om SEO, i de gængse SEO foraer og i blogindlæg – netop derfor kan det være en god idé at tage ud til begivenheder og events eller deltage i et kursus. På den måde møder man eksperterne i virkeligheden, hvilket giver ufiltrerede dialoger.

Find de førende SEO oplæg og foredrag

På Marketingevents kan du i denne kategori finde de førende kursus virksomheder og eksperters oplæg, foredrag, event og kurser inden for SEO. På den måde kan du sammenligne priser, indhold, niveau og oplægsholdere inden du vælger de kursus der matcher dine SEO behov. Der findes en række af både danske og udenlandske oplægsholdere, der er eksperter i søgemaskineoptimering.

Lær gør det selv SEO

SEO kan være rigtig dyrt at få udført af professionelle. Men ved at deltage i et kursus kan du lære at lave SEO selv nå enddog meget langt. Finder du det rigtige kursus inden for SEO kan du blive introduceret til at få succes med søgemaskineoptimeringen.
Tager du på SEO kursus kan du eksempelvis ofte
  • - Lære at finde de søgeord, der kan give dig trafik og salg i Google
  • - Lære at optimere din side med tekst herunder SEO optimering af titler, beskrivelse, overskrifter, billeder etc.
  • - Lære linkbuilding og blive bedre til at få links fra hjemmesider ved at bruge forskellige linkbuilding taktikker
  • - Lære vigtigheden af den tekniske opsætning af hjemmesiden samt hvordan du kan optimere loadtid, rich snippets, struktur, linkjuice etc. på dit website
Det kan med andre ord være en rigtig god idé at lære SEO selv. På den måde ved du hvad der skal gøres og kan selv begynde at udføre de aktiviteter, der får dig højere op i Google.

Læs mere om gode SEO Værktøjer her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar