lørdag den 27. januar 2018

kurser, foredrag og konferencer i AdWords

kurser, foredrag og konferencer i AdWords

Hvis du vil være bedre til at optimere din Google AdWords så kan du i denne kategori på Marketingevents finde alt lige fra foredrag og konferencer til kurser og uddannelsesforløb inden for AdWords. Vi har samlet et overblik over events og begivenheder inden for Google AdWords så du kan vælge lige præcis det AdWords event, der matcher dine behov. Google AdWords er et avanceret område af online markedsføring. Med Google AdWords kan du nemlig oprette annoncer i Google og blive fundet når potentielle kunder søger efter dine produkter. Det kan være svært at oprettet og optimere Google AdWords rigtigt og mest optimalt og derfor kan events inden for AdWords opkvalificere dig, inspirere dig og gøre dig bedre.

Bliv bedre til Google AdWords

Hvis du vil være bedre til at optimere Google AdWords så er begivenheder som foredrag, konferencer og kurser gode måder få solid introduktion til Google AdWords. Kurser i AdWords er også en god måde at holde dig selv opkvalificeret og ajour med de seneste muligheder inden for AdWords. Google AdWords udvikler sig nemlig hele tiden og her kan det være svært at følge med, da der både på de internationale blogs og magasiner og fra Google selv ofte udkommer nyt materiale. Her kan det være godt at bruge events og kurser til at få opsummeret de seneste Google AdWords trends og udviklinger og herigennem holde sig selv ajour.

Oversigt over oplæg og foredrag

Kategorien her er lavet til at du kan skabe dig overblik over markedet for foredrag og oplæg inden for Google AdWords. Vi bestræber os på at få så mange events og begivenheder som muligt i kalenderen, så du får den bedst mulige oversigt. Der er nemlig jævnligt foredrag i Google AdWords – nogle koster penge mens andre er gratis. Fælles for dem alle er at de hjælpe dig til at skabe mere forretning i Google med optimering af AdWords – uanset om det optimering af dine quality score, klikpriser, remarketing eller product listing ads.

Lær det selv med et AdWords kursus

AdWords profesionelle og konsulenter tager ofte høje timepriser og derfor kan penge være givet bedre ud til et Google AdWords kursus, hvor du selv lærer hvordan du optimerer dine egne Google AdWords. På et AdWords kursus vil du selv lære hvordan du opsætter kampagner, justerer budpriser, udnytter de nye teknologier inden for AdWords. Med et sådan kursus vil du kunne blive mere uafhængige af dit AdWords bureau og dermed spare penge her, som du jo så passende kan investere i mere AdWords spend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar