lørdag den 27. januar 2018

Email Marketing

Email Marketing

Email marketing handler om hvordan du kan få mere forretning ud af dit nyhedsbrev. I nogle virksomheder er nyhedsbrevet det bærende element i salg til gamle kunder. I andre virksomheder er email den mest effektive kanal til at behandle kunder tidligt i købsprocessen. På Marketingevents kan du her i kategorien få et overblik over de events der findes inden for email marketing. Uanset hvilket email system du bruger, hvordan du opsamler og hvordan du udnytter dine nyhedsbrevsmodtagere vil der således være et event til dig.

Øg åbningsrate, klikrate og salg med email events

Når du tager på events inden for email marketing, hvad end det er et kursus, en konference eller et foredrag, så bliver du inspireret. Inspireret til at prøve nye ting af i dine email kampagner og inspireret til at levere ny værdi til din email liste. Du får med andre ord nyt blod på tanden til hvordan du kan få værdi og salg ud af dine nyhedsbrevsmodtagere. Ofte er det nemlig sådan at man godt kan ende med at lave de samme typer emails til sine modtagere igen og igen og her kan det være tiltrængt med inspiration. Inspiration du kan få ved at tage til events inden for email marketing.

Lær det fra bunden med et email marketing kursus

Email marketing profesionelle og eksperter tager ofte høje timepriser. Det kan derfor være dyrt at outsource sin email marketing. Du kan med fordel lære at lave dine egne emails og her er et kursus i email marketing en god måde at lære det selv eller opkvalificere medarbejdere på. På et email marketing kursus vil du selv lære hvordan du bedst og mest effektivt opsamler nyhedsbrevsmodtagere, hvordan du skriver de bedste nyhedsbreve og emnerlinjer, der sikrer høje åbnings og klikrater, samt hvordan du lave klare call to actions i dine nyehdsbrev, der kan sikre salg og forretning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar