lørdag den 27. januar 2018

webanalyse

kurser, foredrag og konferencer i webanalyse

Webanalyse er et avanceret område. Du kan med events, kurser og foredrag blive bedre til at analysere trafik og webdata uanset om det er igennem Google Analytics, netminers eller andet. På Marketingevents har vi samlet begivenheder inden webanalyse og giver dig dermed overblikket over hvor du kan gå hen og blive klogere på webanalyse.

Bliv bedre til webanalyse

Det er vigtig at arbejde med webanalyse, hvis du arbejder med online marketing. Det er det fordi du ikke kan optimere noget med mindre du får feedback på dine aktiviteter. hvis du ikke ved hvad effekten er af en konkret handling kan du ikke gøre handlingen bedre næste gang. Det er netop dette webanalyse hjælper dig med at blive bedre til. Og her kan events, begivenheder og arrangementer inden for webanalyse være med til at inspirere dig til at bruge data og tal på nye måder der kan gøre din online markedsføring endnu mere effektiv.

Kursus i webanalyse

Der findes en række kurser i webanalyse, hvor du uanset niveau kan hente ny inspiration til din webanalyse. Der finde både kurser i webanalyse for de helt grønne og nye samt mere avancerede kurser, hvor du arbejde i dybden med forskellige analysemetoder og værktøjer. Uanset hvad så kan et kursus i webanalyse være med til at klæde dig eller dine medarbejdere på til bedre at håndtere, tolke o eksekvere på virksomhedens webdata. Dermed kan tages bedre aktion på online marketing og effektive heraf stiger ligeledes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar